Meel met Karakter
Als in 1789 de familie Bökkers zich als molenaars in Twente vestigt, beseffen ze waarschijnlijk niet dat nu, ruim 220 jaar later, de naam Bökkers nog steeds garant staat voor de allerbeste meelproducten. Molenaar Bastiaan Bökkers maalt nog steeds op traditionele wijze granen.

Puur, Ambachtelijk en Traditioneel
Al generaties lang zet de familie Bökkers haar molens op de wind, om op eeuwenoude wijze de beste geselecteerde granen en grondstoffen te verwerken tot de allerbeste bakspecialiteiten. Op traditionele wijze, met respect voor het eeuwenoude ambacht en familietradities.

Vakmanschap
Op molenstenen gemalen meel, gemalen met de kracht van de windmolen, nog steeds even goed van kwaliteit als in de voorgaande eeuwen. De familie Bökkers heeft keer op keer nieuwe, bijzondere en innovatieve producten ontwikkeld, en is altijd met de tijd meegegaan, zonder dat men het ambacht ooit in de steek gelaten heeft.

Molenaar Bastiaan Bökkers heeft zich gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke mixen. Zo maakt Maalderij Bökkers dé perfecte mixen voor de lekkerste ambachtelijke pannenkoeken. Samengesteld uit puur ambachtelijk gemalen meel van de beste kwaliteit geselecteerde granen. Ambachtelijk gemalen, voor biologische topkwaliteit! Bastiaan verwerkt uitsluitend de allerbeste geselecteerde Nederlandse tarwe. In de molen worden de granen op echte natuurmolenstenen gemalen tot meel. Na het malen wordt het meel verwerkt en gemengd met o.a. boekweitmeel en rijstemeel, wat een mooie malse pannenkoek geeft.